TRYSKYL

KORTE INHOUD

Tryskyl is een toneelstuk in laagjes, elk verhaal verbergt een ander...
Een zus en haar broer zoeken een oplossing voor hun dementerende vader. Zij is een geslaagde zakenvrouw, de broer een marginaal kunstenaar.
Laat je meevoeren in de zoektocht van de vader, Jozef, en zijn kinderen naar een verder zinvol leven. Langzaam maar zeker wordt duidelijk wie wie is, of was … of zal zijn ….!
Steeds nieuwe onthullingen leiden naar nieuwe ervaringen, wisselende emoties en veranderende “mindsets”. Je inlevingsvermogen wordt zwaar op de proef gesteld en telkens wanneer je denkt mee te zijn met het verhaal word je weer op het verkeerde been gezet…  en toch….
Zoek er niet TE veel achter. Dit toneelstuk is niet alleen boeiend, maar  tegelijkertijd ook een leuke brok ontspanning met een lach, een traan en toch ook een tikkeltje levenswijsheid.
Beangstigend mooi, ontroerend schouwspel, prachtige voorstelling, steengoed avondje – uit,…. “ zijn maar enkele fragmenten uit de recensies van andere toeschouwers die de voorstelling al gezien hebben.
Deze voorstelling is, door onze regisseurs van dienst, in een modern jasje gestoken wat “setting” betreft en wordt ondersteund door visuele en passende muzikale fragmenten.

Hopelijk kunnen we u op dezelfde manier beroeren als zovelen voorgaanden!

Reserveren kan vanaf nu via de reservatiepagina (klik hier) / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0471/45.00.04